Brandhacking

Spreker?

Stef Verbeeck (Pavlov)

Wanneer?

Zaterdag 29 mei 2021 - 09u00 - 10u00

Wie?

Stef Verbeeck

Stef Verbeeck is partner en merkstrateeg bij Pavlov, een consultancy gespecialiseerd in merkstrategie, merkbeleving en merkidentiteit met uitvalsbasis in Antwerpen.

Hij is de auteur van vier best-selling boeken over (personal) branding en een frequent internationaal keynote speaker over het onderwerp.

Stef heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector en werkte reeds voor honderden merken, van start-ups tot multinationals en overheden.


Waarover?

Veel organisaties beseffen nog te weinig dat hun merk hun meest waardevolle asset is en hoe ze hun merk kunnen laten renderen om klanten aan hen te binden, het juiste talent aan te trekken en hun klantbeleving en marketing efficiënter te maken.

Gedurende deze sessie leidt merkstrateeg en auteur Stef Verbeeck van Pavlov deelnemers op inspirerende en interactieve wijze langs de zeven cruciale inzichten die uw merk onmisbaar zullen maken. Aan de hand van talloze voorbeelden, cijfers en methodes uit zijn populaire boek Brandhacking toont hij aanwezigen hoe ze meer uit hun merk kunnen halen - zonder te vervallen in trends, typisch jargon of het uitgeven van gigantische budgetten.

Net als het boek is deze sessie een pleidooi om merken op te waarderen en de motieven van klanten centraal te zetten. Met de inzichten kunnen deelnemers achteraf meteen aan de slag om hun brand te optimaliseren.


Links:

Website: https://www.stefverbeeck.be/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/stefverbeeck/

Twitter: https://www.twitter.com/stefverbeeck/

Instagram: https://www.instagram.com/stefverbeeck/