gezichten en gedrag doorgronden

Spreker?

Dana Ketels (Impact Academy)

Wanneer?

Zaterdag 29 mei 2021 - 10u00 - 11u00

Wie?

Dana Ketels

Sedert 2014 ben ik oprichtster van Impact Academy. Regelmatig analyseer ik beelden voor gesproken en geschreven media op vlak van lichaamstaal. Mijn trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden gegeven vanuit de praktijk. Ik ben een pragmatische doener wat resulteert in interactieve trainingen met maximale praktijkuitwisseling samen met de deelnemers.

Mijn missie is om communicatie te verduidelijken voor jezelf en de ander zodat persoonlijke IMPACT groter wordt. We communiceren te weinig en hebben soms angst om te communiceren. We weten niet hoe we onze communicatie kracht bij te zetten of wat de ander ons non-verbaal onbewust vertelt. Ik help om gedreven professionals effectiever te leren communiceren met zichzelf en de ander. Ik help hen met hun online en offline non-verbale branding. Daarnaast laat Ik ze in de non-verbale spiegel kijken en coach ik ze op weg naar meer IMPACT.

Mijn tools: lichaamstaal, coaching, geweldloze communicatie en neurowetenschap. Onlangs behaalde ik een master in de non-verbale strategie analyse in Nederland. Deze wetenschap verkondig ik internationaal.


Waarover?

Gezichten en gedrag doorgronden

Wat vertelt jouw gezicht en dat van een ander?

Wens je soms ook dat je als je met mensen werkt, communiceert je de handleiding erbij zou krijgen?

We kunnen gelukkig nog altijd geen gedachten lezen maar dankzij de nieuwe wetenschap in het domein van non-verbale communicatie kunnen we bewegingen op het gezicht en gedrag aan elkaar koppelen.


Tijdens deze workshop vertalen we deze wetenschap naar de praktijk zodat jij straks beter weet met wie je aan tafel zit, je mensen beter kan doorgronden en kan anticiperen op wat je ziet en de aanvliegroutes kan nemen die het beste past bij je gesprekspartner.

Voordeel doen met kennis van lichaamstaal. Dat kan!


Links:

Website: https://impactacademy.be/

Linkedin: https://be.linkedin.com/in/danaketels

Facebook: @impactacademybydanaketels